Halaman

Ahad, 2 Oktober 2016

Classmate baru , Suasana Baru


F1T2

Aku belajar sekarang kat Kolej Matrikulasi Perak . Selama aku belajaq kat sini Alhamdulillah ok . Tak dak apa masalah lagi . Masalah stress  dalam belajaq ja kot . Perghh acah gila ayat aku . Nampak sangat covernya tu . Macam biasalh , kalau pi tempat baru mesti jumpa orang baru . 

First kat sini aku tak dapat kelas ni pon . Aku dapat kelas lain . M1T4 tak silap aku . Tapi lepas aku tukaq modul , aku ditakdirkan untuk ke kelas yang havoc nak mati nii . Havoc ka? Macam bohong ja? Entahlaa nak , aku pon tak tau nak describe pasal kelas ni . Yang pasti depa semua baik , baguih , rajin dan yang paling penting depa ni semua masuk ayaq. Hahaha. 

Actually kelas aku 13 orang ja kalau tak digabungkan , kalau gabung ada 26 orang . Yang kat dalam gambaq tu tak lengkap sebenaqnya ahli F1T2 . Memang adatlah pi kelas mana pon , laki mesti sikit . Even kat Seri Perak pon sikit  , dalam lapan sembilan orang macam tu untuk satu kelas . Kat sini pon sikit jugak laki dalam kelas aku , dalam empat orang kalau tak campoq kelas. 

Kesimpulannya , bersyukur la dapat masuk kelas ni sebab aku dapat lari dari kelas yang ada bio dan dapat classmate yang happening . walaupon tak macam budak kelas lima sains punya happening .

Tu ja kot aku nak cerita . Bosankan post aku? Kalau bosan bagi 2 bintang . hahaha